Markedsføringsmateriale

SUNNY® repræsenterer den bedste kvalitet inden for Osteospermum. Men også når det gælder markedsføring, gør vi meget ud af kvaliteten. Derfor er vores materiale til rådighed for vores samarbejdspartnere, så det bliver lettere og billigere for dig som forhandler af SUNNY® Osteospermum at markedsføre dig overfor dine kunder.

Det er vigtigt, at du som forhandler af SUNNY® støtter op om processen, så SUNNY®-navnet får den nødvendige synlighed og respekt i markedet, hvilket i sidste ende resulterer i mersalg.

Du kan her hente det nye SUNNY®-logo i forskellige versioner samt vejledning i brug af logoet.

Desuden er her også en billedbank med sortsfotos og inspirations-fotos, som du er velkommen til at hente.

QR kode og mobilsite

Med alle planter fra SUNNY® medfølger en QR kode. Når koden scannes med en smartphone, bliver man ledt til hjemmesiden, hvor der bl.a. er pasningsvejledning, inspiration til sammenplantninger og styling i potter. Hvis kunden ikke allerede har en QR applikation til at scanne koden, kan denne hentes gratis i den mobil-app store, der er tilknyttet pågældende mobilplatform, fx Google Play eller Apple App Store.

QR koden gør det nemmere og ikke mindst billigere for din virksomhed at levere god og målrettet produktinformation i fremtiden. I stedet for kun at få den meget korte pasningsvejledning på en label eller sticker, har kunden nu adgang til en bred vifte af informationer og kreative input via mobilsitet.

QR koden erstatter fuldstændig produktinformation på label. Du kan frit printe QR koden på potten eller på en label/sticker. Alle QR koder kan downloades her på siden til brug for print, reklame mv.

Nyt design og logo

SUNNY® producerer stadig de samme kvalitetsprodukter, men bliver nu markedsført med et nyt, re-designet udseende. Designet vil være opdateret til og blive præsenteret via denne sæsons markedsførings-produkter. En designmanual med retningslinjer for brug af logo samt generelle designretningslinjer kan hentes her.

Produktkatalog

Du kan rekvirere vores produktkatalog med engelsk tekst. Her præsenterer SUNNY® det aktuelle sortiment. Du kan også hente kataloget som pdf-fil her.
Hent SUNNY® logopakke.
4-farve og sort/hvide logo-rentegninger i positive og negative versioner i eps-format.

Hent produktkataloget for 2017/2018

En pdf af SUNNY® produktkataloget for 2017/2018.

Classic Osteospermum produktfotos i potte

Her kan du hente produktfotos af 35 Classic Osteospermum sorter.

Classic Osteospermum inspirationsfotos

Her kan du hente inspirationsfotos af Classic Osteospermum.

Pixie, Sunbrella’s og ArtDeco Osteospermum

Her kan du hente 7 Pixie® fotos.
Her kan du hente 6 Sunbrella’s fotos.
Her kan du hente 5 ArtDeco fotos.